Dag 03 – Mina föräldrar

jaa..vem ska jag börja med. Jag börjar nog med mamma.

Hon heter Ann-charlotte(tror jag det stavas) Carlsson, men hon kallas för ancha. Hon har precis kommit in i sin 50-års kris,vilket kan vara lite bökigt för mig och pappa som lever med henne.. 
Jag och hon är inte ett dugg lika tycker JAG,men många tycker att vi är lika,jag vet inte varför. Kanske är det för att båda har raka näsor.

Hon har bruna ögon och jätte mörkbrunt hår. Hon är 167cm lång och ganska vältränad. 
Mamma är snäll för det mesta,men ibland när det brinner för mig ska hon alltid kaxa emot vilket kan vara ganska irriterande,och hon är ganska tjatig ibland. Men jag har vant mig. MEN för det mesta är hon bäst! Man kan prata med henne om nästan allt och hon förstår. 
Hon jobbar på bokia det var därför jag fick jobb där. Hon gillar att jobba där och kan nästan allt om böcker,nördigt jag vet... Hon har jobbat där typ hela sitt liv tror jag,det är därför vi har ett biblotek hemma.

Mamma och jag!


Min pappa däremot heter ARNE Carlsson,jag skrattar varje gång jag tänker på namnet. Vem döper sitt barn till ARNE? Aja,emelia gillar det iallafall. Min pappa är världens bästa pappa. Jag kan prata med han om allt och jag litar på han. Han är världens snällaste och rolig..fast ibland tror han att han är roligare än vad han är...det kan vara lite jobbigt.

Han ser nästan ut som mig,han har blåa ögon och är söt. Han kommer från Gumboda som ligger mellan skellefteå och umeå. Det är en liten by så han har varit bonde en gång i tiden,han har berättat många gånger om när han bruakde rida på grisar och andra djur.haha!
Han har två egna företag just nu. Ett där dom säljer jättebra ved och ett där han jobbar med papper..vet inte riktigt vad det är för nått. Han äger också ganska mycket skog som jag hoppas på att få ärva:$ 
Han är INTE vig,han kan nästan inte ta på sig sockarna..haha förr brukade jag hjälpa han med det!


Mina föräldrar är underbara,fast de kan få som fan ibland,men det kan väl alla föräldrar? 
ÄLSKAR ER♥

Kommentarer :

#1: mmatilda

SVAR: Tack så mycket ! detsamma

skriven

Kommentera inlägget här :