lite nytt till håret

För ett tag sedan fick jag schampo och balsam från lush av mamma. Testade det idag och självklart blev det skillnad! Mindre torrt och fräschare. Det är bara naturliga ingredienser i alla deras produkter. I schampot är det tex olivolja(som ger håret styrka) och sjögräsgele(vet att det låter äckligt men det gör håret mjukare) dock luktar det inte så speciellt gott men vad gör det. Balsamet däremot luktar vanlij, är baserad på bl.a jordgubbar som innehåller c-vitamin och apelsinjuice ger glans.
 
Fick även oljan från maroccanoil som dock var ett varuprov,endast 10ml,den ger glans och gör håret friskt. Håret torkar även fortare och det behöver verkligen jag eftersom det tar typ 150år för mitt hår att torka..

The golden year

Jag har äntligen tagit mig i kragen och börjat läsa "the golden year" som jag köpte i somras. Någon som har läst den? Isåfall va tyckte ni? Jag har inte fastnat för den än men det är en bok man måste läsa så ska ge den mer tid. Har hört att den är inspirerande och ger bra tips, vilket kan behövas! Dock har jag aldrig lyssnat på deras poddcast men det ska väl inte spela någon roll? Aja hoppas den är upp till mina förväntningar bara..

Måndag

Nu är helgen över och en ny jobbvecka har börjat. Löning om ett par dagar vilket känns toppen. Igår hände inte så mycket.Tränade och gick ut på en promenad med mamma sedan kom edde förbi lägenheten på kvälle.När jag slutar idag klockan 16 ska jag träffa Julia och smida planer inför framtiden. Kanske hinner förbi stan och kolla på lite höstkläder nu när det blivit så kyligt ute. Jag skulle mer än gärna köpa en ny garderob men tyvärr finns det inte plats..