bloggar på tumblr


fínisar från igår♥

Idag var det ennu en ny skolvecka och den kunde ha börjat bättre. Jag var hur trött som hellst men krigade på hela dagen. Vi började med en ny kurs idag,äntligen! Jag kom precis hem från träning och funderar på att sova nu. Men det lär inte hända för jag ska se tv 21 och måste plugga. 

Som rubriken lyder så uppdaterar jag mest på tumblr som ni kanske märkt. Hör av er om ni vill veta vad den heter! Jag har även gått och blivit kär i instagram,måste vara världens bästa app! menmen nu måste jag kila.ses

Lördagsmys och bio med Jullan!

Idag har jag jobbat sedan umgåtts med emelie och familjen! Julia kom hit kring 7snåret och då målade vi naglarna sedan for vi och såg breaking dawn. Jag tycker den var super bra och längtar tills del 2 kommer! Nu ska jag lägga mig och sova för att orka med dagen imorgon på skyltsöndag.

helg helg mera helg


Tröjan och byxorna blev mina idag!

Tjenixen! idag är det fredag och jag älskar fredagar. Endast 2lektioner sedan helg. Jag gick på stan med lina efter skolan och köpte plaggen ovan + en till tröja,halsband,två puder och ett mobilskal. Dvs att min ekonimi inte är på topp men som tur är kommer studiebidraget nästa vecka! Jag hann även gå med julia kim och johanna som också var väldigt trevligt sällskap!