Dag 03 – Mina föräldrar

jaa..vem ska jag börja med. Jag börjar nog med mamma.

Hon heter Ann-charlotte(tror jag det stavas) Carlsson, men hon kallas för ancha. Hon har precis kommit in i sin 50-års kris,vilket kan vara lite bökigt för mig och pappa som lever med henne.. 
Jag och hon är inte ett dugg lika tycker JAG,men många tycker att vi är lika,jag vet inte varför. Kanske är det för att båda har raka näsor.

Hon har bruna ögon och jätte mörkbrunt hår. Hon är 167cm lång och ganska vältränad. 
Mamma är snäll för det mesta,men ibland när det brinner för mig ska hon alltid kaxa emot vilket kan vara ganska irriterande,och hon är ganska tjatig ibland. Men jag har vant mig. MEN för det mesta är hon bäst! Man kan prata med henne om nästan allt och hon förstår. 
Hon jobbar på bokia det var därför jag fick jobb där. Hon gillar att jobba där och kan nästan allt om böcker,nördigt jag vet... Hon har jobbat där typ hela sitt liv tror jag,det är därför vi har ett biblotek hemma.

Mamma och jag!


Min pappa däremot heter ARNE Carlsson,jag skrattar varje gång jag tänker på namnet. Vem döper sitt barn till ARNE? Aja,emelia gillar det iallafall. Min pappa är världens bästa pappa. Jag kan prata med han om allt och jag litar på han. Han är världens snällaste och rolig..fast ibland tror han att han är roligare än vad han är...det kan vara lite jobbigt.

Han ser nästan ut som mig,han har blåa ögon och är söt. Han kommer från Gumboda som ligger mellan skellefteå och umeå. Det är en liten by så han har varit bonde en gång i tiden,han har berättat många gånger om när han bruakde rida på grisar och andra djur.haha!
Han har två egna företag just nu. Ett där dom säljer jättebra ved och ett där han jobbar med papper..vet inte riktigt vad det är för nått. Han äger också ganska mycket skog som jag hoppas på att få ärva:$ 
Han är INTE vig,han kan nästan inte ta på sig sockarna..haha förr brukade jag hjälpa han med det!


Mina föräldrar är underbara,fast de kan få som fan ibland,men det kan väl alla föräldrar? 
ÄLSKAR ER♥

nyårsafton

Idag är det nyårsafton. Jag är taggad till 1000. Hoppas ingenting failar nu bara!
Igår hann jag med att göra ansiktsmask och noppa ögonbrynen. Idag har jag haft  hårinpackning i håret så nu håller håret på att torka. 

Nu ska vi äta lunch,sen blir det att fara till mormor och lämna emelie. Jag hoppas på att vi får gofika där. Jag känner suget ;)

Nyss kollade jag i arkivet från förra nyår. Jag hittade 1 bild som funkar. Jag gillar min rödbruna hårfärg men jag gillar INTE att jag måste pussas på alla bilder.. Aja,förra året var iallfall toppen. Då var jag och johanna i ammarnäs med hennes familj. Gud så kul vi hade! 

mina nyårslöften• Ta träningarna mer seriöst.
• Ta skolan mer seriöst.
• Öeva livet.
• Spara ut naglarna så jag kan frästas.

Att ta träningarna seriöst - Det har  väl gått mindre bra i år än året innan. Jag har tränat kanske 10 träningar i höst/vinter.. INTE OK!

Att ta skolan mer seriöst- Det har gått bra,eller.. På sörböle gick det verkligen sämst. Jag och emelia gjorde ingenting sista terminen där. Eller okej,typ pratade på lektionerna. Hon har erkänt att det var hennes fel för innan jag började sitta med henne var jag stenseriös!

Att leva livet - Det har jag gjort,eller iallfall ett tag. Jag har haft perioder,endel perioder har jag inte brytt mig om nått,bara gjort det JAG velat,haft kul och bara levt livet. Men andra har jag varit väluppfostrad och gjort det alla sagt mig att göra jaa,haft det mindre roligt än vissa andra tillfällen.
matilda carlsson säger:
Men har man alltid kul blir det inte kul till slut,som jag brukar säga till emelia när hon är emo.
HEHE tänk på wow.d so
Johan säger:
jag vill itne ens spela det n
matilda carlsson säger:
ofta inte ?
Johan säger:
Nae
men det tycker du är bra
matilda carlsson säger:
lite men du får göra vad du vill ju


Att spara ut naglarna så jag kan frästas - HAHAHAH jag drar! COOL jag är som skrivit det på min superduper coola blogg. Nä men jag ska vara seriös nu. Det har väl gått sådär...ibland har jag långa naglar,ibland inte.  Men jag sparar ut dom just nu faktiskt. Emelia tvingar mig..