Helgen


Även denna helg har runnit iväg. I fredags tog vi det lugnt, åt en god middag,såg en film sedan la vi oss. Igår vaknade vi klockan 7..steg upp och åkte runt och kollade på inredning, kakel, kök osv. Vi avslutade dagen med Karro på mall of Scandinavia. Vi beställde hem middag och åt framför Melodifestivalen. Idag tog vi lite sovmorgon till halv 9. Under dagen har vi varit på antikmässan och Ikea sedan firat Tommys pappa som fyller år idag! 

14-02-16


Igår steg jag upp hyfsat tidigt och tränade sedan mötte jag tjejerna på söder där vi strosade runt tills jag kände mig krasslig. Jag åkte hem och la mig i soffan, insåg ganska fort att jag inte borde ha tränat med min förkylning. Men efter jag vilat en stund åkte jag och tommy till sickla och kollade lite i affärer där. Till middag blev vi bjudna på musslor hos Stephanie och Björn! 

Idag är jag jätteförkyld och helt slut i kroppen. Men tommy jobbar så jag ska åka till ida på ett tag, ska försöka sova lite först. Ha en bra alla ❤️ dag!

Koppar


Alltså jag döör.. Hur snyggt är inte koppar? Och till marmor är det absolut ett plus i kanten. Kommer bli massor av det i kommande lägenhet! 

I veckan har det varit mycket. Jag jobbade ett 12-timmars pass i onsdags så var helt slut när jag kom hem. Igår slutade jag 15, superskönt. Då åkte jag och tränade sedan hem å tvätta, fyra maskiner hann jag med! Efter det åkte vi till Stephanie och fikade. Ikväll kommer klara och Karro hit. Vi ska ha supermyskväll! Kram❤️