boom boom boom i want you in my room

Vart köpte du den?
var hittade du ear cuffe
vart köpte du den?
Är nu hemma från ladan,men har ingen aning om vad matchen blev. Jag såg dock att aik gått vidare till final,wihooo. Menmen,jag och julia satt med några trevliga flickor på hockeyn och det var nog det som gjorde hockeyn rolig!

Såg att jag fått några kommentarer om min nya ear cuff Vart köpte du den? Var hittade du ear cuffen? Vart köpte du din earcuff? osvosvosv.Den är från aveny sy i skellefteå och kostar 39:-. Man måste fråga i kassan efter den eftersom de är rädda att de ska gå sönder eller nått.

smile with me

Sen jag kom hem från stan har jag...suttit vid datorn..tagit ny profilbild till facebook...ätit gott..gjort mig klar...och
inge mer! Jag är verkligen bra på att fördröja tiden må jag säga.

Livet leker på som vanligt för mig just nu. Ska snart hämta upp julia sen blir det att se hockey!
Nya profilbilden↓

born this way

imorse ångrade jag verkligen att jag inte tog sovmorgon. Fast det var rätt kul men vi fick ett extra hål på 50 minuter..är det bara jag som hatar långa hål??? Sen hade vi matte,engelska,lunch och BF. Vi slutade kring halv 3 då gick jag på stan och la undan några kläder sen cyklade jag hem med julia!

På BFn hade vi ett grupparbete att avsluta. Vi gjorde ett collage. Vi hittade bilder från tidningar som skulle passa till "behov av trygghet" . Där ser ni en bild på min när jag jobbar flitigt↑

woolá,visst blev den bra? Jag är iallafall supernöjd! haha