måndag

Hejhej! Jag slutade klockan 10 över 2 och då fick jag veta att jag ligger på VG- i idrott eftersom jag har 20% frånvaro..annars hade det varit mvg+ tror jag;) haha luring. Men ett VG är ändå ett VG. Efter skolan stannade jag kvar och väntade på emelia. Sen cyklade vi hem. Ikväll blir det grillning med massa folk! Trevligt trevligt.

Förövrigt så har min mobil psykbryt. Så ifall jag dissar på sms så är det inte meningen. Smsa igen isf! Nu ska jag äta sen göra mig klar. seya bitches!

en bild från i fredags.
jag simon emelia

JA

chacha. Igår for jag först till piteå med mamma och pappa. Eller vi lämnade john och victor hos brorsan. Efter ett tag for vi tillbaka till skeå och efter 5min begav vi oss till gumboda där farmor och farfar bor. De är halvvägs till umeå. När jag kom hem därifrån såg jag BF och datanördade lite. Jag försovde mig 1timma imorse så jag kom 30minuter försent. menmne.

Just nu sitter jag och skriver en utvärdering på BFn. Jag,ida,lina och  julia har gått över nu. Fan vad duktig jag är! Vi hade våran sista datalektion idag och de satte ett VG på mig. Jag är nöjd!!!! Snart har vi våran sista idrottlektion och  jag  hoppas på VG där också. Efter det slutar jag och då ska jag fara hem och förhoppningsvis sola om det är sol ute.

bild i repris.kyssssss

Nu är vi inne på varan 3dje biltimma och j...

100media_imag126 (MMS)

Nu är vi inne på varan 3dje biltimma och jag börjar redan bli less...