TisdagDet har inte hänt så mycket de senaste dagarna. I lördags åt vi middag på kriti, söndags fikade vi på stan, måndag jobb och så ser denna dag ut också. Jag har även hunnit träna. Det känns så skönt att äntligen har kommit igång igen. Ska träna när jag slutar 16:30 sen iväg på ladan för mer jobb.

På fredag åker jag och mamma till Stockholm och det ska bli superkul. Har dock beslutsångest över vilken väska jag ska köpa...det återstår att se.

Tre nya från body shop


Jag köpte serumet själv och det funkar perfekt. Håret blir mycket glansigare och fräschare. De andra fick jag av Linnea och Elina i present. Älskar alla tre och de luktar så otroligt gott!

24/1-14

Hejhej. Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp. Har börjat träna igen och det känns så bra, mår redan bättre. Dock inte av träningsvärken. Jobbar för det mesta som vanligt. Var alldeles för slapp i början av denna månad så måste ta igen förlorade timmar. Helgen blir lugn, lika som förra och nästa helg åker jag till Stockholm för att shoppa loss. Ha en underbar helg. Kram

Bjuder på några random bilder från senaste.